JAPONCA ÖĞRENMEK İÇİN KAYNAKLAR

Herkese yeniden merhaba. 

İnternette Japonca öğrenmek için milyonlarca kaynak var. Bugün bunlardan gerçekten öğrenmeye yardımcı ve ücretsiz olan kaynaklardan birkaçını derledim. Bunlar tamamen şahsi fikirlerimdir, ve herkesin öğrenme stili farklıdır. 






KOLAY JAPONCA 

Bu site 48 dersten oluşuyor. Bu derslerden hepsinin içeriği sekize ayrılıyor. Her derse özel videolar var. Eğlenceli animasyonları, testleri, kişiye özel ayarlanabilen içeriği ile gerçekten güzel bir site. Ama en güzel yanı ise Türkçe dil seçeneği olması.

 





JAPANESE POD 101

Bu sitenin içeriği gerçekten çok geniş. Bundan dolayı anlatması biraz zor. İçeriği podcastlar, bloglar, e kitaplar gibi çeşitli şeylerden oluşuyor. Sayfa İngilizce ama çeviri desteği var.







ASİALOGY

Öncelikle bu site tamamen Türkçe. İçeriğinde Japonca gramer konu anlatımı ve testlerden tutun eğlenceli yazılara kadar birçok içerik var. Anlatım şekli ile gerçekten müthiş bir site. YouTubeda da kanalları bulunmakta.







TOFUGU

Site tamamen Japonca öğrenmeye yönelik değil. Bundan kastım sitenin aynı zamanda Japon kültüründen de bahsetmesi. Bu sayede Japonları daha iyi anlayabiliyorsunuz. Site resimler ile gerçekten eğlenceli bir hale getirilmiş. Site İngilizce ancak çeviri yardımcı olacaktır. 







Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, Hoşça kalın...

Yorumlar